1-Just-Go-With-It

Zece reguli (ne)bune pentru o primă întâlnire (ne)reușită

Gata! A venit marea zi. De câteva luni îți tot aduni ochii ba de pe la imprimantă, ba de prin încăperea unde e faxul, ba de prin bucătăria firmei. Că-i o mândrețe de flăcău, ți s-a pus pata și, you lucky bastard, e single. Într-o zi ți-a adunat el ochiul stâng, care căzuse lângă aparatul de cafea, pentru că tu erai prea ocupată să îți ștergi balele, privindu-l (e o metaforă. Relax!), ți l-a întins și te-a întrebat ce faci vineri seara. Ce naibii să faci? Ca de obicei: o grămadă de… nimic. Așa că, it’s a date!

1. Zâmbește. Nu ca vițelul la poarta nouă, așa în gol. Și nici de parcă ești setată. Zâmbește pentru că te simți bine. Cu tine, cu el, că pace și copii, că flori în bălării. Ce mama naibii? Zâmbește pentru că ești fericită că ai întâlnire cu the hottest guy din firmă! Ah, și ce să vezi? Cică azi Venus și Marte s-au aliniat… la orizontală.

2. Fii temperată. Nu te arunca asupra lui ca un prădător înfometat, care își aștepta obsesiv-compulsiv următoarea pradă, din umbra baobabului. Simte dacă îl vrei pentru că îți e drag sau vrei doar un partener de scrabble în seara în care nu ieși cu fetele la o dansantă ori nu e nicio comedie romantică pe Acasă.

3. Vorbește despre tine, dar nu da tot din casă. Le place misterul. Îl adoră. A început vânătoarea de comori. L-ai adus pe insulă. Ajunge!

4. Ascultă-l. Nu te gândi că e frigiderul gol și în drum spre casă trebuie să întri la supermarket și să cumperi iaurt degresat. S-ar putea să îți iasă pe gură, fără să vrei: ”Da, Zuzu. Clar”. Asta exact în momentul în care el îți spune că de mult își dorea să cunoască o femeie al cărei hobby de cursă lungă să nu fie dietele.

20-Ways-To-Tell-If-Shes-Flirting-With-You-1

5. Fii sinceră. Nu spune că îți place să croșetezi în weekend, când de fapt tu o lălăiești la greu prin birturi cu fetele sau te baricadezi în casă, pui dulap și masa de doișpe persoane în ușă, te trântești în mijlocul patului și visezi la Brad Pitt. El nu are un ideal de femeie. O vrea doar autentică. Reală.Atât.

6. Nu te duce la prima întâlnire ca și cum ai merge la bal, dar nici de parcă ai vrea să îți dea bani ca să îți cumperi un tricou mai de Doamne ajută. Îmbracă-te comod, cochet și discret. Așa cum te îmbraci când ieși cu fetele, la un pahar cu vin. Doar te respecți la fel de mult, cu oricine ai avea întâlnire.

7. Ah, parfumul. Să nu uiți de el. Nu îl anestezia. Puțin, discret. Nu de alta, dar în loc să ajungeți tu în camera ta, iar el în a lui o să ajungeți împreună, dar în aia de gardă. Parcă nu-i prea romantic. Să fie parfumul tău. Cel pe care îl folosești doar în momentele speciale, pentru că e pe terminate, e scump și tragi de el, ca de bani atunci când mai ai o săptămână până la salariu.

8. Sub nicio formă nu îi spune cât de mult vrei copii, familie și prânzuri duminicale cu socrii și părinții tăi. O să aibă impresia că tocmai ai scos lasoul din poșetă, l-ai pus la pământ și l-ai sugrumat. Și ai văzut cum face un cal nărăvaș când vede hamul? Imaginează-ți șasă din ăia, letal de frumoși. Îi vezi? Gata, nu îi mai vezi. Nici pe el.

9. Fii tu însăți… Nu încerca să îi placi. Ce mama naibii? Da, te faci și tu de rahat uneori. Și care-i baiul? Ești deșteaptă, ai simțul umorului și te scoți rapid.

10. Habar nu mai am. Că io cam atât am învățat din întâlnirile mele, și după cum vezi, sunt singură. Așa că nu pune mare preț pe ceea ce spun eu. Adaptează, schimbă, reinventează și spune-mi și mie :) . Poate, poate.

Hai, du-te și îmbracă-te. Iar dacă se termină cu bine și nu scapă calu’, să mă chemi la nuntă și să dea mama naibii să nu prind buchetul, că nu mai vorbesc veci pururi cu tine! Hai, papapapa, distracție. Pup u!

Share This:

O părere despre “Zece reguli (ne)bune pentru o primă întâlnire (ne)reușită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>