vie

Vie!

Am încercat să fiu prevăzătoare. Precaută. Ponderată. Echilibrată, cum spune ea. Nu reușesc. Mușc din viață. Viață! Sunt o drogată. O prind și o sfâșii. Cu ochii. Cu dinții. Cu mâinile. Picioarele. Până obosesc și nu mai am suflu.

Trăiesc într-un vârtej. Vertij. Mă zbat. Se zbate. Mi-a spus să merg. Orice altă femeie și-ar fi văzut de viața ei. Voi merge. Eu nu o văd. Eu mușc din ea. Merg prin ea. Nu ar trebui. Orice femeie bună ar spune nu!

Nebună. Ea și eu. Vreau să o trăiesc până îmi dă sângele pe nas. Să mă îmbăt. Să iubesc. Nu mai vreau să mă gândesc ce va fi apoi. Va fi sânge. Singurătate. Oricum. Mă apucă dorul.

Trebuie să plec. Acum. Aș zbura. Captivă. Cu lanțuri. Nu am bani. Încătușată. O privesc din afara ei și mă zbat în lanțuri. Îmi rănesc încheieturile mâinilor, gleznele. Nu mă pot opri. Doare. E bine. Trăiesc. Să nu mor. Lupt. Să nu mor. Plec. Plec!

vie

O rănesc. Mă lovește cu dosul palmei. Mă aruncă la pământ și mă lovește. Cu putere. Intră cu toată forța în mine. Mă doare. Urlu și o implor să nu se oprească.

Sunt la al doilea pachet. Mi-e rău. Sunt vie. Simt. Îmi tremură mâinile. Dorm puțin. Tot mai puțin. Scriu. Vie. Vie! Agonie. Vie!!!

Am scris. Mă inspiri. Tremur. Dinăuntru înspre în afară. Sau invers. Nu mai știu. Îmi tremură stomacul. Mâinile. Am ochii împăienjeniți. Mă ustură. Nu mă pot opri. Citesc în continuare. Până cad epuizată.

Toți vor viață. Toți! Lașilor! Măști. Luați. Luați din a mea. Am destulă. Înfruptați-vă. Firimituri din viața mea. Nu aveși curaj să mușcați din ea. Nici măcar din a mea.

Apune soarele. E frig. Tot mai frig. Sunt dezbrăcată în piața mare. Simt. Sunt vie!

Share This:

5 păreri despre “Vie!

  1. Nu esti singura Tanara si Nelinistita mai sunt fete care scriu. 😀 … crede.ma… Lorena Lupu Cristina Nevromoschi sau cum o cheama… Andra fara Zahar… Dilia.ro… sunt fete. putin Borderline putin Narcisiste dar sunt. nu e cazul sa te umfli asa in pene.

    Cum ar spune in Fight Club. You are Special but not THAT special. S.a mai acut se va mai face. sunt si alte fete care si.o trag si o sug si scriu. si frang inimi si etc etc. Oricum mie imi place 😀 sa va citesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>