women black and white grayscale monochrome motorbikes helmets 1600x1200 wallpaper_wallpaperswa.com_10

Uneori merit să fiu iubită, alteori băgată în pi**a mamei mele

Băi, domne, io mor de dragu` tău. Cum știi tu tot, așa, despre femei. Ce gândesc, ce vor, unde să le gâdili, și cât. Le iubești pe toate, e-x-a-c-t așa cum sunt. Le lauzi și le ridici în slăvi. Toate-s muze și miracole ale naturii. În orice femeie găsești ceva frumos. Îmi pare rău să te dezamăgesc, dar da, există femeie urâte, iar asta de la suflet li se trage.

Pentru tine, orice madamă, oricât de ușoară sau ușuratică ar fi, e o femeie minunată, o amazoană neînfricată, vestitoarea vieții pe pământ, nectar și ambrozie.

O să îți dau o veste nașpa. Te înșeli amarnic. Io, una, nu sunt nici zeiță, nici corola de minuni a lumii. Sunt o simplă femeie.Tocmai de aia uneori merit să fiu iubită, iar alteori băgată în pi**a mamei mele pentru că sunt ciufută, cicălitoare, nehotărâtă și îmbufnată. Și apoi iubită din nou.

Dacă îmi zici că sunt mișto înainte de Acele zile, când singurul mod în care mă poți îmblânzi e să arunci cu ciocolată în mine, și scot fum pe nări, îți dau două palme și te trimit la culcare.

Și se pare că în viața ta nu ai văzut o femeie înfometată. Frate, dacă nu mănânc ATUNCI, mă transform în cel mai periculos animal de pe fața pământului. Iar dacă ție îți place o femeie isterică, ce stă ca pe arcuri și îți înfige pumnalul în globul ocular de fiecare dată când îndrăznești să gândești ceva sau să ridici privirea din pământ, nu ești normal.

Și spune-mi, de unde știi tu ce vreau eu? Că eu să mor de știu. Cred că nu te-ai uitat la mine în șifonier. Tu ai impresia că io aș purta vreodată rochia aia de ar fi făcut ravagii la curtea Franței în 1800? Și crezi că aș îndrăzni să ies între oameni cu maioul ăla până la buric? Dar toate-s adunate cu grijă, că poate o să trebuiască într-o zi. Cuvântul cheie e ”poate”. Vezi? Habar nu am!

women black and white grayscale monochrome motorbikes helmets 1600x1200 wallpaper_wallpaperswa.com_10

Ai văzut cum colind, ca o gazelă hăituită, magazinele de pantofi și haine? Crezi ca fac jogging? Nu, habar nu am ce vreau, tocmai de aceea nu mă pot hotărî ce să aleg. Și mai știi când stau eu așaaaa, tăcuto-isterico-îmbufnată, tu mă întrebi ce am și eu spune ”nimic”? Ei, chiar am ”nimic”, dar eu nu știu asta și mi se pare că am ceva. Iar dacă eu n-am și n-am, măcar pe tine să te fac să ai.

Și îți mai spun ceva. Felul în care perorezi despre frumusețea universală a femeilor, demonstrează un singur lucru: că ești superficial. Nu vezi femeia din fața ta, ci ceea ce ai vrea să fie. Toate cuvintele ălea pompoase, epitetele și comparațiile de prost gust, mă fac să cred că ai crescut ca Făt Frumos, când, de fapt, tu ești în clasa a treia, iar doamna învățătoare te-a pus să scrii o compunere despre Mama. Și încă ceva: cu cât discursul îți e mai prețios și alambicat, cu atât e mai clar că în capul tău e haos. Ți se învârt neuronii ca alicele unui avion în derivă și nu știi ce vrei, de fapt. Adică, ce spui tu e bullshit.

Eu nu vreau să îmi spui că sunt number one. Vreau să mă faci să simt asta. Și nu pentru că ai nevoie să îți confirm bărbăția, ci pentru că vrei să mă vezi fericită și împlinită. Dacă ai nevoie de confirmări în ceea ce privește masculinitatea ta, înseamnă că tu chiar ești miraculos. Ai crescut la trup într-un an, cât alții în zece. Și eu nu-s pedofilă. Papă tu mult, fă-te mare și apoi mai vorbim.

Încă ceva: toate alea care exultă mereu-mereu-mereu atunci când îți aud complimente, sunt femei care habar nu au pe ce lume trăiesc. Vânează cu nesaț laude, pentru că nu și le pot oferi singure. Nu au încredere în ele. Iar dacă tu vrei o astfel de femeie, înseamnă că ești încă la pubertate emoțională. Să știi că ălea de s-au făcut mari, nu vor să fie ridicate în slăvi. Le place aici, cu picioarele pe Pământ. Dacă au chef să își ia zborul, plătesc un salt cu parașuta sau o excursie la Roma, Paris ori Londra. Și, tocmai de aceea, când te aud vorbind, ori nu te iau în serios, ori se strâmbă a dispreț, își iau pălăria și pleacă. Iar dacă te-au mai și bătut amical, pe umăr, e foooooarte nașpa situația.

Nu te supăra pe mine. Cu drag îți spun toate astea, că ești băiat de treabă, și îmi pare rău să văd cum ți-o iei în freză, mereu. Dar din cauza ta se întâmplă. Pentru că nu alegi. Te arunci cu capul înainte, în habar nu ai ce, ești entuziasmat din motive care nu se regăsesc în niciun univers, paralel ori al nostru, și într-o zi te trezești la realitate. Atunci vezi că nu ți se potrivește ca mănușa, ba, dimpotrivă, nu mai știi cum să scapi de ea.

Și, uite așa, se încheie relația, iar tu ești înnebunit să intri în următoarea, unde vei povesti cu aplomb că  fosta era minunată, ca de altfel toate femeile, dar niciuna nu-i stea pe cer, în miez de noapte văratecă, pe malul mării susurând șoapte de iubire în paharul cu șampanie, bla, bla, bla.

Vezi că știu? De unde? Treaba mea :)

 

Share This:

O părere despre “Uneori merit să fiu iubită, alteori băgată în pi**a mamei mele

  1. Interesant. Cred ca este vorba de momentul in care o femeie vrea sa se convinga ca nu este impreuna cu un imbecil deghizat, momentul magic cand vrea sa simta un pic ,,biciul” pe spate!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>