best friends

Totu-i jumate fără tine. Și eu

”Te iubesc enorm. Mă bucur că ești acolo, dar te aștept acasă. Că-i pustiu pe aici, fără tine. E așa de cald și frumos. Dar tu nu ești aici. Așa că-i pe jumătate cald și frumos”.

Și mi-ai răspuns: ”Eu sunt pe ferry și merg spre insula Troia. Deja îmi imaginez cât de fain va fi cu tine în ferry, spre Thassos. Miss you”

Și am văzut niște fete. Își făceau selfie-uri. Și, de când ne iubim, habar nu mai am dacă io-s tu sau tu, io. Își făceau selfie-uri și voiam să îți fac și eu poze. Zeci de poze. Tu, în soare. Apoi m-aș uita la ele și aș vedea că părul nu îmi stă foarte bine, l-aș aranja, mi-aș mai pune un pic de ruj și ți-aș face alte zeci de poze. Așa! Sunt minunată!

best friends

Mi-am luat blugi rupți. Ce piele frumoasă ai. Ești bronzată și acum. Nu port sutien nici azi. Nu te rușina. Ai sâni minunați. Eu te iubesc cu adevărat.

Acum ești pe feribot și mergi spre insula aia, care o să îți placă atât de mult. Decum ajungi, mă descalț. Să simt nisipul sub picioare. Umed. Cald. Știi tu. Uite o scoică. Nu. Nu o lua. Vreau să o ia marea și să ne-o aducă, la vară, în Grecia. Așa voi ști că am fost acolo. Păcat că nu-s îndemânatică. Aș construi un cal și ți-aș cuceri insula aia. Și i-aș pune numele tău și nimeni, niciodată nu ar pune piciorul acolo, decât dacă ai vrea tu. Aș apăra-o cu orice preț.

Așa că, vino odată acasă! Să simt și eu că a venit primăvara!

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>