corset

Târfa te-a iertat

M-ai durut. M-ai durut când m-ai făcut zdreanță, și târfă, și schizofrenică. Nebună, da. După tine. Pentru tine. Zdreanță și târfă, nu. Nu a altora. Doar a ta. Târfa ta. Zdreanța ta. Nebuna ta. M-aș fi târât în genunchi, ți-aș fi pupat urmele și picioarele și ți-aș fi cerut iertare pentru tot ce nu am făcut.

Și m-ai durut când nu mi-ai prins carnea în mâini. N-ai sfâșiat-o. Visam bărbați fără față, care mă futeau. Mă rupeau în două. Și mă aruncau. Habar nu am cine erau. Nu te pot înșela nici în vis. Nu voiam toate visele ălea. Dar carnea are o lume a ei. În care vrea să ardă. Să fie avută. Să se îmbete. Să amețească. Să fie strivită și învinețită. Mușcată.

Și m-ai durut când nu mi-ai vrut pielea. Blândă și cuminte. Antiteza cărnii mele. Ea nu s-a dat niciodată. Nici măcar în vis. Ea e statornică. Știe doar de tine.Și îi e atât de dor. În fiecare seară ne îmbrățișăm, și legănăm și ne cântăm și ne povestim cât de dor ne ești.

corset

Și m-ai durut când, stinsă, eu care ard mereu, ți-am spus: ”La patru fără un sfert. Pentru totdeauna”. Și ceasul tău avea alte limbi. Din alea pline de venin. Care ți se strecoară vâscoase, umede, pline de bale, pe piele, și o răcesc. O omoară. M-ai omorât în ziua aia, în care n-ai venit. N-ai smuls bagajele și pe mine, de-o mână și ne-ai dus acasă. Ne-ai lăsat ale nimănui, pe mine și pielea mea.

Și m-ai durut când mi-ai spus: ”Te-am lăsat să faci ce ai vrut”. Când? Când am vrut eu să plec de lângă tine? Când nu ai mai venit. Atunci. Nu mai minți. Cel care venise nu erai tu, cel cu mâini și picioare frumoase, cu pulpe de vânător ancestral și ochi de lighioană flămândă. Nu. Era o copie rănită, supusă, înfrântă a ta. Una cu ochii roșii și plini de durere.

Dar a trecut. Totul. Ești o amintire atât de palidă, încât uneori îmi e teamă să nu dispari de tot. Colecționez amintiri. Pentru că sunt convinsă că asta e tot ce ne rămâne până la urmă. Da. Asta voi face. Voi lua tot ce a fost mai bun și frumos și te voi face o amintire. Ca să te pot iubi din nou.

Save

Share This:

3 păreri despre “Târfa te-a iertat

 1. Ți-am mai trimis comentarii ; ce e drept m-am lăsat usor dus de val…..
  Te confundam cu o persoana care era in Căutare de ceva…..
  Gândind greșit ca scrierile tale sunt strigatul neîmpliniri tale.
  M-am înșelat considerând ca esti doar o naratoare a unor experiențe mai mult sau mai puțin trăite sau imaginate !
  Agatha Christie este una dintre cele mai faimoase scriitoare de policier si nu a foat o criminala
  M-am grăbit sa te amestec cu cei care încearcă sa se dea drept scriitori !
  Am convingerea acum ca esti chiar o scriitoare !
  E o altfel de literatura !
  Unii o plac alții nu….
  Unii o înțeleg alții nu….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>