orgasm

Tare

Îmi place țigara tare. Și cafeaua tare. Și băutura tare. Și vântul tare. Prin păr. Ce dacă-i scurt? Îl răvășește. Îmi place să fiu răvășită. Sfâșiată. Franjuri.

Și muzica tare. Să îmi cânte în picioarele care zvâcnesc tare. Și pulpele tari. Nervoase. De femeie tare frumoasă.

Și valurile tari. Emoțiile la fel de tari. Care te îneacă. Valuri și emoții. Și viteza. Tare. Tot mai tare. Și bătăile inimii. Tare. În gât. Pe cerul gurii.

Și aerul tare. Amețesc. Ca orgasmul tare. Și urlu. În munte. În largul mării. De plăcere. De durere. Urluuuuu. La lună. La mine. În mine.

orgasm

Și plânsul tare. După sexul tare. Și după tandrețea tare. Pe sân. Mână. Și picioare încolăcite tare. De trupuri încolăcite tare. Prin parfum de sex tare. Iar prin ferestrele deschise tare intră parfum de tei. Tare. Greoi. Violent. Și vuiește marea. Tare. Și noi urlăm tare. Un pic mai tare decât ea.

Și soarele începe să urle. Noi suntem adormiți. Prea obosiți ca să îl auzim. Chiar dacă ne urlă de acum pe trupurile calde tare. Învelite de piele. Moale. A celuilalt.

Viață. Îmi place. Tare!

Share This:

6 păreri despre “Tare

  1. @Val
   Nu prea inteleg ce asteptari ai de la textele Ioanei…Ti-am mai citit si alte comentarii si cred ca ar trebui sa ai alte lecturi. Sau ca esti sadic (a) si te chinui sa citesti cu perseverenta ceva ce nu este pe gustul sau pe intelesul tau sau ca ai ceva de reglat cu autoarea?
   Mie-mi place textul…Iar ea vorbeste despre ce si cum ii place ei…nu-i ceva ce-ti impune. Chiar ca tie s-ar putea sa-ti placa…moale.Si e placerea ta..

   1. @Claudia
    ai dreptate, mie îmi place moale, chiar foarte moale. și foarte udă. deci nu-s nici gay.
    s-ar putea să am ceva dereglat cu autoarea, dar articolul ăsta îmi place. e prea mult abandon liric aici, cum să nu-mi placă!? citește din nou comentariul meu, din această nouă perspectivă. s-ar putea să te înfiori, dacă ai organul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>