Man-Wanted-15

Și noi vrem să vă f**em, dar pe sărite. Selectiv

Bogdane, dă-te-ncoace, să-ți spun două vorbe! Nu te sfii. Știu că tu nu abordezi necunoscute. Eu în schimb, da. Dacă îmi plac. Necunoscuții, adică. Hai, un pic mai aproape! Vreau să îți spun la ureche, să nu audă toată lumea. Uite, îți ofer și ceva de băut, o cafea, dacă vrei. Asta ca să nu stăm de vorbă în mijlocul străzii.

Mi-a plăcut materialul tău. Și ăla cu jeanșii, și ăla despre cât de mult vreți să ne-o trageți M-au amuzat ambele. Dar voiam să știi că și noi vrem sex. Mult, bun și îndelungat, dacă se poate. Dacă nu, măcar bun. Că suntem înțelegătoare. Găsim mereu circumstanțe atenuante. Ne place sexul de toate felurile: când mai tandru, când sălbatic, când acasă, când pe-afară.

Știi, și noi ne uităm. Cu mai puține bale și mai puțin jind. Chiar și în imaginație. Oferta e largă, așa că, dacă ne scapă unul, vine altul. Cam ca la voi, nu? Doar că noi zâmbim, uneori în gând, și încercăm să găsim cea mai eficientă și rapidă strategie (chiar dacă asta implică, vai mie!, să vă abordăm și să vă chemăm la un suc) de a vă aduce pe calea cea bună, înspre patul nostru. Să știi că nu ne întrebăm dacă vreți copii, nevastă ori dacă l-ați citit pe Schopenhauer sau altul… zi tu altu’ deștept, că mie îmi scapă. Știi, obiectivul nostru nu e să trăim fericite cu voi până la adânci bătrâneți, spălând baia, certându-vă că ați cumpărat mărar în loc de pătrunjel, ori pastele pe care le-ați pregătit nu erau al dente. Nici vorbă. Obiectivul nostru e să ne distrăm. În doi sau singure. Cum o vrea ăl de sus. Vrem să ne bucurăm de tot ce ne oferă viața. Să dansă, să râdem, să citim, să vedem filme, să stăm la cafele și să mergem la coafor când suntem în depresie.

Man-Wanted-15

Spuneam că ne uităm. Nu la țâțe, că un bărbat cu țâțe nu e mișto, dar la c*r, la biceps, la mâini, la față, aruncăm câte o privire. Și știi ce ne mai stârnește interesul? Pieptul. Vrem să știm dacă e destul de puternic încât să ne bizuim când facem sex într-o anume poziție.

Să știi că și noi am vrea ca, atunci când ne trezim, el să fi făcut deja, nu un sandwich, că noi nu avem mizerii in frigider, ba chiar ai mari șanse să îl găsești gol, ci o cafea. Bună, domne’. Să stea lingurița dreaptă-n ea. Atât de bună, încât să ne bată gândul de a-l mai vrea lângă noi și în alte dimineți, strecurându-se în pat printre aburi de cafea.

La fel de mult ca voi vrem să nu facă gălăgie la trezire. Să nu ne dovedească virilitatea lui, urlând cu voce de bariton:”Iuuuubi, e gata cafeaua!”. Vrem să tacă. Cât mai mult. Cel puțin până ne-am întors de la baie și am dat drumul la muzică. Apoi, dacă se mai dovește și util, și dă o gaură cu bormașina ca să ne agățăm tabloul preferat, care stă pe dulap, nu pentru că noi nu am fi putut, dar ne-a fost lene, cu atât mai bine.

Dacă totu-i cum am zis mai sus, și altele câteva, poate ne gândim să îl ținem aproape, să îl prezentăm prietenilor peste câteva luni sau să îl includem în planurile de vacanță de anul viitor.

Pe scurt, cam așa stă treaba. Sau tu credeai că femeile sunt niște fluturași, suspinând în batiste după amor? Or fi, dar le plac multe soiuri de flori, mai ales dacă miros a tutun și whiskey de calitate.

Share This:

2 păreri despre “Și noi vrem să vă f**em, dar pe sărite. Selectiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>