pacatoasa

Și îngerii se masturbează

Sunt o zeiță. Stau, nemișcată, rece, ai crede, dacă nu ai vedea picătura de sudoare cum mi se prelinge, până și ea, divin, fin, încet pe tâmplă. Și îmi bălăngăn, indecent, ai zice, dacă nu aș fi zeiță, piciorul de pe celălalt picior.

Și tu ești femeie înger. Păcătoasă. Care se masturbează pe ascuns, când dumnezeu doarme. Atât de frumoasă, încât mi s-ar tăia respirația, dacă nu aș fi zeiță. Și dacă nu aș fi zeiță, te-aș căuta și ți-aș desface șnurul de la corset, ți-aș sfâșia aripile cu dinții și ți-aș înghiți saliva. Cu poftă. Aș soarbe-o. Dacă nu aș fi zeiță și nu aș bea nectar.

Și ți-aș sfârteca portjatiera pe care ai ascuns-o tot de, cum de cine, de dumnezeu. Toată te-aș devora și ți-aș lăsa doar ochii. Păcătoși. Și dacă nu aș fi zeiță, și nu aș aștepta nemișcată bărbații să vină la mine, aș fi sedusă doar pentru că tu ai respirat în preajma mea.

pacatoasa

Și l-aș trezi pe dumnezeu exact în momentul în care nu te-aș mai lăsa să te masturbezi, să vadă cum te fut sau poate l-ai trezi tu când ai avea orgasm și ai urla atât de tare, de s-ar zgudui și cerurile și i-aș spune lui dumnezeu: vezi, băi, că și îngerilor le place să fie oameni?

Iar el ar fi scârbit și revoltat, și ar blestema pentru că îngerul păcătos e de acum Femeie și are aripile sfârtecate și sfâșiate. Pentru tot există un preț, în orice lume. Iar Omul ar fi fericit pentru că a avut orgasm, iar îngerul ar cere iertare, nu că tânjește după ea, ci pentru că așa a învățat dintotdeauna și nimeni nu l-a întrebat dacă vrea să fie femeie sau înger păcătos. Doar s-a făcut voia lui. Sau Lui, cum ar scrie unii.

Dar sunt o zeiță. Și nu pot fi sedusă. Și nici nu pot fute femei îngeri păcătoși. Pentru că și bărbații trebuie să caute, să alerge înspre ceva. Lăsați bărbații să vină la mine. Iartă-mă. Ești nespus de frumoasă. Dar va trebui să continui să te masturbezi pe ascuns, când dumnezeu doarme. Pentru că eu sunt o zeiță.

Share This:

4 păreri despre “Și îngerii se masturbează

  1. Cine, îngerii, adoratorii orbi ai anhedoniei, care și-ar da drumul după o săptămână de rătăciri incoerente? Neah, că ar fi repede concediați pentru absențe nemotivate de la marele birou. Nu, îngerii se fut cu țărănci cu lapte, bibliotecare ochelariste nimfomane și florărese incomprehensibile sau cu ciobani absconși, statisticieni hipomaniacali și hamali căzuți în patima calofiliei. Și în general cu orice zeitate fascinată irevocabil de metafora dintâi, care nu poate decât să fie și cea de pe urmă.

  2. Zeito, cele ce stiu cum arata un zeu, vor avea zei, asta pentru ca sunt deja zeite, si nu devin, sarind din falus in falus. 😉

    1. probabil si tu te.ai nascut Zeu invatat si fatat ca si dinsa Vai Nemuritorilor ce sunteti! Ne dati lectii noua Muritorilor! Tot cineva tea invatat si tea intzarcat Mata sau Tactu nu.ti mai insusi merite degeaba. decat daca esti un cocalar cu 2 clase care ramane la gradul de „deja invatzat” 😀 cu8nosc destui

  3. si Ingerele pacatoase pot deveni Zeite. ai uitat sa mentionezi… ca nu te.a „nascut” cineva Zeita ci ai devenit. Femeie devii nu te nasti. unele devin f devreme, dar tot devin. Numai Pitipoancele cu 2 graunte de creier zic ca eles DEJA INVATATE. Cat Narcisism. mai coboara putin pe Pamant .. „Zeito”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>