sara-longman-sex-scene-top

Sexul e bun. Faceți sex!

Sexul e important. Sexul nu trebuie să fie tabu. Dimpotrivă. Sexul trebuie discutat, întors pe toate părțile și analizat… profund.

Actul sexual e important înainte, în timpul și după cuplu. Să nu ne mai ascundem după deget. Oricât de minunată ar fi o relație, dacă nu există compatibilitate sexuală se va sfârși. Pentru că sexul înseamnă comuniune. Sexul vine să întregească sentimentul de bine pe care îl ai atunci când ești cu persoana iubită.

Sexul este cel mai bun antidot împotriva durerilor de cap. Așa că, domnilor, data viitoare când vă mai spune că nu are chef de sex, pentru că o doare capul, voi să folosiți acest argument în favoarea voastră.

Sexul e o necesitate. Ca foamea, ori setea. Bineînțeles, la baza sexului stă nevoia de reproducere. Dar e plăcut. E eliberator. După ce ai orgasm, tot stresul acumulat în timp zilei dispare ca prin minune. Da, sexul bun face minuni.

Nu cred că o femeie trebuie să fie virgină în momentul căsătoriei. Ba mai mult, cred că ar trebui să facă sex cu bărbatul de care îi e drag, cât mai curând. Așa cum își povestesc despre preferințele cinematografice, muzicale sau culinare, visuri și foste suferințe, la fel ar trebui să vorbească și despre cele sexuale. Cât mai curând posibil. Pentru că sexul este o componentă importantă a compatibilității.

sara-longman-sex-scene-top

De ce? Foarte simplu. Lipsa sexului provoacă frustrări, stări irascibile și de nervozitate. V-am spus că e ca foamea. Dacă v-ar fi foame luni întregi, nu ați deveni iritabili? Așa că, dacă intri într-o relație cu un partener care nu te satisface sexual, e normal să nu mai vrei să faci asta. Spune-mi un fel de mâncare ce nu îți place… orice. Imaginează-ți că, în fiecare zi, ar fi singurul aliment pe care l-ai consuma. Nu e așa că asta te-ar enerva la culme? Nu e așa că ai face orice ca să cumperi și altceva?

În timpul actului sexual, corpurile sunt ca piesele dintr-un puzzle. Dacă nu se potrivesc, imaginea e greșită, distorsionată, nu poți continua spre întreg. Și ăsta e scopul, nu? Totul, întregul, cercul închis.

Sexul e chimie. Știți senzația aceea în care e de ajuns să simți niște ochi ațintiți asupra ta, și totul începe să ardă? Dinăuntru. E dorință. Sexul e flacără. Sexul e viață. Sexul e pasiune. Sexul te renaște. Sexul de duce dincolo de granițele umanului. Sexul te duce la începuturi, când nu existau limite în contactul cu corpul uman, gol. Uitați ce spune într-un articol, preotul catolic și scriitorul Mauro Leonardi: ”Când Papa Francisc a vorbit despre raporturile umane adevărate, reale, a spus că e nevoie de contactul fizic”. Și da, se referea chiar la contactul fizic din relațiile amoroase, nu la strângerile de mână și bătăile pe umăr.

Ați văzut cum oamenii devin fără apărare în timp ce fac sex? Ați văzut cum se dăruiesc complet? Pentru că, în timpul actului sexual nu există viitor ori prezent. Există doar acum. Ești conectat la prezent și nu te mai poți gândi la nimic altceva. Simți. Și e bine. Oamenii vor să se dăruiască. Oamenii vor să arunce cât colo scuturile pe care le folosesc constant, pentru a se apăra de fantasme ale trecutului, de cele mai multe ori. Tocmai de aceea le place atât de mult sexul. Pentru că e unul dintre momentele în care se eliberează de armuri și bariere interioare.

După orgasm , toți strălucesc” Sunt relaxați, fericiți, frumoși. Cum poate fi așa ceva tabu? De ce a devenit sexul un subiect controversat? Dacă sărutul nu e rușinos, de ce sexul ar fi? Ce e urât în goliciunea a doi oameni care vor să se simtă bine? După mine, nimic. Dimpotrivă. Eu cred cu tărie că avem nevoie de sex și compatibilitate sexuală. E bine să ne cunoaștem trupurile înainte de a ne căsători. Pentru că o partidă bună poate rezolva mai multe probleme decât o vorbă la fel de bună. Iar într-o căsătorie, problemele sunt inerente. Trebuie să existe cât mai multe moduri de a le rezolva. Iar sexul bun cu siguranță este unul dintre ele.

Așa că nu vă mai feriți să vorbiți despre sex. Cu atât mai mult să îl faceți, dacă așa aveți chef.

Share This:

6 păreri despre “Sexul e bun. Faceți sex!

  1. E o sursa de placere. Majora. Nu singura. Nu cea mai importanta. Asa ar fi nasol: sa gasesti actul sexual ca fiind singura forma posibila de placere. Dar e si trebuie inteleasa ca o nevoie normala a corpului tau. Si ca o componenta esentiala a unei relatii.

  2. Ai putea spune mai amănunțit de ce am avea o viata urâta daca la ‘sursa de placere’in viata noastră ar fi sexul???chiar nu-ti inteleg comentariul…asta inseamna ca tie nu-ti place sa faci sex??(dragoste)cum vrei tu sa-i spui???inseamna ca tu nu prea esti normal,restul lumii eu te asigur ca este normala…

 1. Ai batut la usa?
  -da !!
  SI sa deschis !?
  DA !!!
  PAI SI AI APRINS LUMINA ??
  DE CE ??
  DACA SE MAI DESCHIDE USA AIA ,APRIMDE LUMINA SI MEMOREAZA LOCUL BINE ,INVATA-L SI ASCUNDE-L DE ALTII ….
  DA??
  DA,ASA O FEMEIE TE VA IUBI !!TINUND-O ASCUNSA DE LUME (GURA PROSTA)
  PS :SI AZI SUNT CU EA DE MANA !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>