13454046_1226631494014205_1714616087_n

Prizez bărbați

Te întind pe masă și te prizez. Te trag pe nas. Ling buzele. Înceeet. Aproape la fel de încet precum mi se mișcă sânul stâng. Acolo-i inima. Nu ai cum să ajungi. Nu îți mai întinde mâinile alb-vineții. Nu te mai preface viu. Ți-am recunoscut moartea. O vreau. De fapt, puțin îmi pasă de ești mort sau viu. Vreau să mă masturbez în timp ce te prizez. E mereu despre și pentru mine. Chiar nu ai înțeles? Prostule! Pe ritm. Mereu pe ritm. Te prizez încet. Îmi mușc buza de jos. Sânge și droguri. Droguri în loc de sânge. Al meu. Șarpe! Te unduiești prin mine. Lumea se mișcă. Tot mai încet. Nouvelle Vague cântă o lume. Care se învârte. Sau eu? Sau doar camera? Sau tu, în mine? Așa, scurge-te. În mine. Încet. Dar fără pauze. Ce floare frumoasă mi-ai lăsat pe corp. Vineție. Încă mă doare. Ce dacă era dimineață? E mereu doar cum vreau eu. Iar eu îmi amintesc că era noapte și îmi creșteai boboci pe antebrațul drept. I-am îngrijit. M-ai tatuat. Sunt însemnată din naștere. Pe coapsa dreapta. Mi-o ling. Floarea. Sus, jos. Suuuuus, joooooooos. S-a umezit. Îi place limba caldă, umedă. Atât de mult, că s-a făcut copac. Vânăt.

13454046_1226631494014205_1714616087_n

Mi se prelinge vântul pe față. Deschid gura larg. Respir vânt. Mi-au crescut oase străine prin gură. Vântul nu se amestecă niciodată cu drogurile, pe inimă anxioasă. Dispari! Sau eu? Sunt moartă. Și curge vântul prin mine. Tu nu ai corzi, iar eu mi-aș undui degetele și le-aș prelinge prin toate notele, iar eu trebuia să mă nasc în alt timp, ori eră, ori ev. În fine. În orice alt. Timp. Spațiu. Corp. Vântul și ploaia asta au nevoie de guri în care să urle și să se prelingă pe niște fețe ca ale tale. Guri și fețe. Nimic nu e dacă e doar unu. Și niște flori vineții așa, cum nu le vezi, aveau nevoie să se nască pe un antebraț. Poate mai alb. Lumina se naște în/din contraste. Iar eu am pielea neagră. Shhhhhhh. Totul se naște din tăcere. Și sărutul. Aer. Aeeeer. Oxigen.

Aplauze!

 

Save

Save

Save

Share This:

7 păreri despre “Prizez bărbați

  1. Mi-ar placea sa stiu daca in Moldova va exista vreo lansare de carte a ta si mai exact, poate in Bacau?!… Mi-ar face mare placere sa vin mai ales acum dupa ce ti-am citit cartea, interviul acordat si textele din fiecare saptamana.

      1. Ar fi super. Cu siguranta voi fi acolo. Numai sa stiu cu vreo saptamana inainte, ca la mine cu timpul sunt cam stramtorata, dar ma organizez eu intr-un fel si ajung si la Iasi, .ca sa ma intalnesc cu tine.

  2. Esti printre putinele femei pe care le respect. Esti genul care nu-si calca in picioare propriul sine, pentru nimic in lume. Chiar daca nu sunt de acord de cele mai multe ori, te inteleg…la perfectul compus. Cum ziceam, te prizez -se pare ca ti-a placut metafora -, :) sau, doar te adulmec. :) Te cunosc ca pe mine, si, totusi, nu ma plictisesc. Meriti un cadou mai special, si anume Cartea Rosie, dar, musai, prizata in miez de noapte, altfel…nu are efectul scontat. As vrea sa te privesc de la distanta :) adulmecandu-ti si imbatandu-ma cu propriile tale stari. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>