scared-woman

Pisi, nu ești sexy. Ești ghiolban!

Nu, pisi, nu ești sexy când mesteci arogant gumă, în colțul gurii, cu gura larg deschisă. Te cred. Dentistul tău e cel mai tare din oraș și ai plombe scumpe. Dar, sincer, nu ne interesează.

Pisi, nu ești sexy nici când porți blugii ăia mulați de sus până jos. Cre’că se numesc slim. Tu știi sigur. Că ăsta e part time job-ul tău. Să fii trendy și fashion. Nu ești sexy pentru că ți se vede fundulețul. Fundulețul e de girls, remember? Nu îmi vine să îl mușc de drag. Cel mult, aș vrea să ți-i dau jos, să îți dau o bătaie bună la fundulețul gol, ca să îți vină mintea la cap, și apoi să îți dau bani de niște pantaloni ori blugi de Doamne-ajută.

Vai, pisi, nu ești sexy nici măcar când îți iei maioul sau tricoul ăla mulat, de ți se vede mușchiu’ și sfârcul. Pisi, ești penibil, nu sexy. Ești efeminat și ridicol. Fii băiat serios și pune-ți un tricou normal sau o cămașă. Să știi că ălea sunt sexy. Și o să meargă de minune cu blugii sau pantalonii pe care ți i-ai luat mai devreme.

Pisi, de câte ori să îți spun că nu ești sexy când conduci bolidul tău de zeci sau sute de mii de euro cu o mână pe volan, având cotul sprijinit pe geam, și cu cealaltă vorbești la telefon? Ah, și mai conduci și cu viteză, și nu îmi dai prioritate pe trecerea de pietoni. Încalci legea. Știu, tati e baștan, dar pe mine mă doare la șapte metri în spate. Îți iau numărul de la mașină și sun la Poliție. Și pisi, dacă mai sunt și cu trotineta și te-ai oprit exact pe trecerea de pietoni, în timp ce eu treceam, îți lovesc bolidul. Da, cu trotineta. Nu am cum să îi fac mare lucru, dar tot o punem de niște zgârieturi, de trebuie să o duci la mecanic și să o vopsești. Nu-i rău mare, dar ți se revoltă un pic fierea. Crede-mă pisi, nu ești primul și nici ultimul.

Pisi, și nu mai ridica degetul mic când bei cafeaua sau băutura aia scumpă. E gest de pițipoancă. Știu, tu ești un cocalar. Dar încearcă, măcar din când în când, să maschezi asta. Ne deranjează. Chiar și la stomac.

scared-woman

Hei, dragă pisi, nu te mai propti de bar cu cotu’ și mâneca suflecată, să îți văd ceasul de mii de euro, că nu mă impresionează. Am venit și eu, săraca de mine, să beau o bere la sfârșitul săptămânii infernale, ca să mă mai leapăd de dracii adunați la muncă, în cele cinci zile, în care mă spetesc, ca, la sfârșitul lunii să îmi iau salariul, care nu îmi ajunge nici să îți schimb bateria la ceas. Pisi, să știi că eu știu. Dacă ai fi încercat să mă agăți pe Facebook, vorbele tale sunau așa: ”Frumoas-o, ce m-ai faci? Vrei să bem ceva înpreună?”. Iar mie îmi plac bărbații deștepți, pisi. Ăia buni la cratimă. Citește aici, dacă nu înțelegi, pisi. Da, pisi. Vezi? ”Du-te-n mă-ta” se scrie cu multe cratime! Să nu mă mai contrazici.

Și nu mai lua mina aia serioasă, de bărbat gânditor, care are o mie de probleme pe cap. Știm deja că vidul și-a făcut loc de mult acolo. Cred că a fost dintotdeauna. E casa lui și doarme liniștit la umbra prostiei tale.

Pisi, nu ești sexy și atrăgător nici atunci când spargi sute de mii de lei în club cu puicuțele. Știi, pisi, de ce? Pentru că e plină țara asta de oameni care de abia își duc traiul de la o lună alta. De pensionari care nu au bani de medicamente și familii întregi care nu au ce mânca. Te-aș scuipa între ochii ăia holbați și goi, pisi, văzând așa ceva și gândindu-mă la părinții mei care, deși muncesc pe brânci de zeci de ani, de tot atâția nu au fost într-o vacanță, nu ies și ei la restaurant, nu își prea cumpără haine, pentru că toate sunt scumpe. Iar ei au facturi de plătit, copil de ținut la facultate și un cont de economii, ca să nu fie neacoperiți de tot la bătrânețe, când o să aibă o pensie de rahat.

Da, pisi, ei sunt norocoși că au contul ăla. Și știi cât au strâns în el? Cam cât cheltuiești tu într-un week-end la Mamaia. Pisi, trăim într-o țară, în care, dacă ai prea mulți bani, ar trebui să îți fie rușine, nu să îi arunci în stânga și în dreapta, cu ștoarfe și prietenari. Mai ales pisi, că știm noi prea bine. Banii ăia nu i-ai făcut muncind. Nici măcar tac-tu nu i-a făcut așa. Ci furând, pisi. Așa că, hai, ia viteză.

Și, pisi, înțelege odată. Nu ești sexy. Ești ghiolban!

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>