curva

O curvă fidelă

Da. Ia-mă. Și tu, și tu, tu, tu, daaaa, cum să nu, chiar și tu. Toți. Nu îmi pasă. El nu mă are. Așa că mă puteți avea toți.

Nici nu ne-am iubit și trebuie să te uit.

Trebuie să mă apăr cumva de suferință. Să îmi spun că ești arogant sau histrionic. Te trădez, te trădez, te trădez. A cântat deja cocoșul. Dar Isus l-a iertat. Tu ai ceva centimetri în plus. De aceea cu tine m-aș fute și cu Isus, nu. Nu vreau iertare. Și blândețe. Și iubire. Fă-mă să sufăr. Hahahahahahahahahahahaha de ce crezi că ți-am scris exact acele cuvinte, pe carte? Știam că există ea, în viața ta. Știam, dar nu cum vor înțelege ei.

Și sunt fumată, și băută, și ascult valsuri și tangouri. Ce frumos… Suntem doar noi doi, printre copaci. Am o rochie verde smarald, luuuuuungă, din in topit, cu umărul gol stâng și inima plină. Mă învârți, învâââârți, învââââââââââââârți. Sunt desculță. Ce moale e iarba. În ce luminiș frumos am ajuns tot dansând și dansând. Da, vreau coroniță de margarete și floare la ureche. Râdem, râdem. Ne învârtim și râdem.

curva

Amețesc. Sunt în siguranță. Mă ții în brațe. Să mă fută ei. Nu contează. Ți-am spus. Să mă aibă toți, pentru că și tu nu vei face altceva decât să mă fuți. Tu! Tu! Singurul bărbat care a știut să îmi sărute mâna. Iar asta o să mi-o amintesc toată viața. Și asta e tot ce contează. Nu că mă vei fute. Doar gura ta, apăsată pe mâna mea și ochii tăi într-ai mei.

Hahahahahahahahahaha. Cine mă fute primul, câștigă. El, nu tu. Că așa suntem noi, curvele. Ne îndrăgostim de primul care ne fute. Și dacă ne mai sărută și mâna, îl venerăm toată viața. Îi facem altar. Hahahahahahahaha. Iartă-mă că râd așa de mult. Sunt fumată, ți-am spus. Dar e ilar. Nici nu ne-am avut și mă închin la tine. Și el, el m-ar iubi așa de mult, încât s-ar ruga și el la tine. Nu îl vreau. Pe tine. Doar pe tine. Pentru că prefer un bărbat care știe să îmi sărute mâna unuia care, din iubire, s-ar ruga la icoana altui bărbat.

Și pentru că oi fi o curvă, dar sunt una fidelă.

 

Save

Save

Save

Save

Share This:

O părere despre “O curvă fidelă

  1. Mi-e dor de alt tip de texte, alea mai vechi ale tale, mai pozitive. Incerc sa nu critic, sunt trairile tale, asa ca nu pot altfel. Mult succes in recuperare :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>