passion_by_leonid_afremov_by_leonidafremov-d5x5hwv

Mai arde-mă odată, baby!

M-ai ars, baby. M-ai ars de mi-au sărit capacele și mi-au explodat creierii. M-ai ars cum de mult nu m-a mai ars nimeni. Apoteotic. Apocaliptic. Cu flăcări și draci. Cum altfel? Era previzibil. Ăstea ca mine acolo ajung. Noroc că mie îmi plac dracii. Sunt sexy. Și fair play. Nu te înșală și nu te mint. Te pun să alegi. Cred că de aia, fascinată fiind de ei, stăteam așa, uimită, și te lăsam să mă arzi. Au mai făcut-o și alții înaintea ta, dar ca tine, niciunul. Jur, baby! M-ai ars artistic, cu talent și prezență scenică. M-ai ars exact când și pe unde trebuia. Unde simt mai tare.

Ce să zic? M-ai ars bine de data asta. Atât de bine, încât simt nevoia să îi ard pe toți, cuminți și păcătoși. Nevinovați și criminali. Aș vrea să te ard și eu, până vei fi urlat. Dar nu e de mine, baby.

Baby, m-ai ars de îmi vine să mă iau la palme și să mă întreb cum am putut să fac io asta. Că nu mă știam așa. Eram o frigidă eu, baby. Făceam de toate, până la ars. Aia nu! E tabu și nașpa.

passion_by_leonid_afremov_by_leonidafremov-d5x5hwv

Da, baby. Două vorbe mi-ai spus și m-ai ars. Dar nu așa, oricum. În așa fel, de îmi vine să mă tot ard. De parcă aș fi masochistă. Nu, baby, nu am vrut să spun nimfomană. Chiar așa, masochistă. Adică din aia de își face rău singură. Ce te miri așa? Stai, baby. Ei poate nu au înțeles și au o scuză. Dar tu, care nu ai fost acolo, ce mama dracului? Nu era vorba de f*tai, baby. Nu am io norocul ăsta.

Când spuneam că sunt frigidă, despre inima mea vorbeam, aia de refuză copularea emoțională. Și nu știu ce naiba mi s-a întâmplat, că te-am așteptat mai bine de o oră. Eu, care mârâi atunci când bărbații dau vreun semn că ar vrea să cucerească reduta. Te-am așteptat și nu am crezut, nici plecată fiind, că nu vei veni. Nu pentru că aș fi orgolioasă și mi-aș fi spus că mie nu mi se poate întâmpla așa ceva, baby. Ci pentru că eu cred. Orice s-ar întâmpla. Cu atât mai mult cu cât necredința vrea să mi se strecoare în suflet.

Nu ai dat un telefon. Nu ai trimis un sms. Nici watsapp, nici pe Facebook nu mi-ai scris. Blank. Zero. Nicio vorbă. Nicio literă. Asta e! M-ai ars, baby. Știam asta și nu mă puteam mișca din loc. Nici mișcarea din inerție nu mai funcționa. Parcă îmi și plăcea că m-ai ars. Simțeam. Voiam să simt. Să siiimt. Îmi fusese dor.

Mi-a plăcut pentru că mă uitam la oamenii din jurul meu, ca niște roboți, frigizi și ei, ca mine, înainte să mă vrăjești tu. Și m-am oglindit în ei, și m-am speriat, Că erau goi. Privire, creier, suflet. Uuu! M-a luat cu frisoane. Ba cald, ba rece. De groază. Nu, baby. Eu nu vreau așa. Vreau să mă ardă. Oricât de tare, dar să ardă.

Așa că, ce zici, baby? Ne auzim și noi să îmi mai dai o dată întâlnire și tu să nu vii, încă odată? Hai, mai arde-mă o dată, baby!

Share This:

2 păreri despre “Mai arde-mă odată, baby!

  1. Credeam ca se spune/scrie „eu”, nu „io” ! Dar, mesajul e cel relevant….

    Intrebare: puteti sa ne divulgati si noua care este sursa (artistul) creatiei plastice din imagine? Multumim!

    Petrica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>