iubire

Despre patimă și alte simfonii carnale

Lasă-mă să mă scurg pe tine. Și de acolo, din vârful piciorului, să îți sărut glezna, și pulpa, și fluierul piciorului, și genunchiul și coapsa. Pe toate, deodată, aș vrea. Nu am cum. Sunt om. Așa că încet, pe rând. În multe rânduri. Apoi să mă prefac învinsă doar pentru a te simți cum tânjești.

Vreau să mă preling pe tine. Din gură până la glezne. Să îți străbat fiecare bucată de carne. Și să fiu plină de tine. Plină. Plină. Plinaaaaaaaaaaaaaah!

Să îmi ridici ușor, ușoooooor, am spus, rochia, aia verde, care cred că îți place (parcă așa mi-au spus ochii tăi) și să îți simt degetele înfometate, rătăcite pe mine. Și mai apoi prin mine. Sau gura. Sau limba. Sau nasul. Sau eu tremur? O să facem dragoste și voi ieși zdrențuită din toată povestea asta. Dar viața și sufletul îmi sunt martori că, dacă ar fi să aleg din nou, nu aș ezita. Exact ca acum. Mai bine să mor de dorul tău. Din nou. Din nou. Dadadadadadadadadadahhhhh!

iubire

Cum? Cum aș putea să nu vreau să mă prăbușesc pe pieptul tău, încap toată acolo, să mă prăbușesc înfiorată și blândă, aproape duioasă dacă nu aș fuma ca un bărbat, și să uit că am… am… fost? Vrut? Avut? Mințit? Iubit? Nu… nu e asta…nu… Am… am uitat deja. Totul.

Îți mărturisesc. Aș fi putut să ne conjug la infinitiv ceva timp. De teamă, bineînțeles. Dar azi am văzut o buburuză moartă. Și mi-am dat seama că îmi e mai teamă de infinituri. Nu! Nu te vreau abstract. Vreau să te conjug. La prezent. Și, mărturisesc și asta, puțin la viitor.

Și sunt atât de ipotetic îndrăgostită de tine, încât am venit la cafenea doar ca să respir aerul pe care de atâția ani îl respiri și tu. Parcă miroase a muzică. Nici nu am nevoie să te văd. Te respir. Îmi ajunge. Până la sfârșit.

Pentru că și a noastră, ca toate poveștile din lumea asta, va avea un final. Unul anume. Îl știm deja, nu?

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Share This:

3 păreri despre “Despre patimă și alte simfonii carnale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>