OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Delicatese la Expo Milano: carne de crocodil și vinul din șarpe

Pe mine, una, această veste mă îngrozește. Cu toate că sunt gurmandă și nu mă dau în lături de la a experimenta noi feluri de mâncare, de această dată spun ”Nu!”: Zimbabwe a declarat oficial și legal consumul de carne de crocodil. Vestea a fost dată, sâmbătă, în cadrul Expo Milano, unde, uimitor, un om din cinci a spus că ar încerca Crocoburger-ul.

croco

La Expo Milano a fost adusă o tonă de carne de crocodil. Bucătarii de la standul care reprezintă Zimbabwe au hotărât, însă, să desigileze doar cinci kilograme din întreaga cantitate, spunând că e mai mult decât suficient, pentru a hotărî cum e mai bine să o gătească: la cuptor sau la grătar.

Carnea de crocodil e un aliment comun în țări din Asia, Africa sau America, iar în Europa, singurul loc unde e legală, e Belgia.

Și vă mai spun una. Rezistați? 3% din italieni ar gusta vinul din șarpe, prezentat tot în cadrul Expo Milano. Este vorba de o băutură făcută din orez, iar în interiorul sticlei e o cobră. În Vietnam se consumă în mod constant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Really? Adică, really?

Share This:

4 păreri despre “Delicatese la Expo Milano: carne de crocodil și vinul din șarpe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>