fund

De ce nu e porc bărbatul care se uită la fundul tău

M-am săturat până peste cap de modelul femeii schiloade, fără abdomen, ori c*r, ori sâni. De când m-am făcut mare şi un pic mai deşteaptă am susţinut cu toate forţele că femeia trebuie să aibă forme. Că e frumoasă pârguită, cu mici excese pe ici pe colo, numai bune de mângâiat şi sărutat. Cu o pulpă fermă, dar care să cadă lin şi blând peste gleznă. Şi, în sfârşit, lumea revine la normal.

Studiile au demonstrat că bărbaţii preferă femeile cu un fund proeminent. În aparenţă fund, pentru că atenţia e de fapt atrasă, inconştient, de curbura coloanei vertebrale. Aşadar, doi dintr-o lovitură. Ei nu sunt porci, iar voi, doamnelor, sunteţi minunate exact aşa, cu forme. De ce nu sunt porci? Pentru că această preferinţă nu are nimic de-a face cu fanteziile murdare, ci cu dorinţa de a procrea. Din cele mai vechi timpuri bărbaţii au preferat femeile cu o curbură de 45 de grade între coloană şi partea dorsală, acestea fiind avantajate în timpul sarcinii. Aşadar, nu e totul despre sex, ci perpetuarea speciei e răspunsul.

fund

Potrivit studiului, curbura coloanei vertebrale e foarte importantă, pentru că permite femeii să îşi mute centrul de greutate pe şolduri în perioada de sarcină, când greutatea tinde să se concentreze în faţă. Studiul a demonstrat că, fără această curbură, presiunea pe şolduri ar creşte cu 800% și astfel femeia nu s-ar mai putea mişca în lunile de sarcină, riscând tot felul de probleme, inclusiv leziuni ale coloanei.

Aşadar, doamnelor, lăsaţi formele să fie. Nici prea mult, nici prea puţin. Cumpătat. Pentru că echilibrul e bun în toate. Şi nu-i mai acuzaţi. Nu ne vor răul. Ne iubesc așa cum suntem, chiar dacă uneori nici ei nu ştiu adevăratul motiv. Şi vă spun un secret. Dacă vă priviţi în oglindă şi vă placeţi, vă zîmbiţi şi vă mângâiaţi cu o vorbă bună, niciun bărbat din lumea aceasta nu vă va rezista. Oricât de mare ar fi curbura coloanei vertebrale în zona lombară.

Share This:

O părere despre “De ce nu e porc bărbatul care se uită la fundul tău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>